Artičoka - naravni ekstrakt 50ml

9,95€

Šifra: SNT00103
Razpoložljivost: Na zalogi
 
Količina: + -
* NAPENJANJE IN BOLEČINE V TREBUHU ?
* TEŽAVE S PREBAVO ?
* ZASPANOST PO OBROKU ?
* SLAB ZADAH ?
* ŽELITE RAZSTRUPITI TELO ?
* VISOK NIVO HOLESTEROLA ?
* HUJŠATE ALI IMATE NAMEN SHUJŠATI ?
 
En ekstrakt artičoke zadostuje za približno 2 tedna uporabe. Za najboljše rezultate je priporočljiva uporaba vsaj 2 meseca.

Za vsa vprašanja in informacije smo dosegljivi vsak delavnik od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro, ter v soboto med 8. in 13. uro na tel. 031/ 519 290.

Ali ste vedeli, da je artičoka zelo priljubljena tudi za pripravo alkoholnih pijač ?
 
SORIA NATURAL ARTIČOKA 50ml
 
Soria Natural Artičoka (Cynara scolymus L) je naravni ekstrakt iz listov  iz biološko pridelane rastline v brezalkoholni raztopini - mešanici rastlinskega glicerina in prečiščene vode. Ne vsebuje barvil,  konzervansov in nobenih dodatkov.
 
"Artičoka vsebuje naravne varovalne snovi – antioksidante, poleg tega pa je bogata z vitamini (karoteni, vitamini B, vitamin C), železom in magnezijem."

Artičoka (Cynara scolymus L):

- Čisti jetra
- Znižuje holesterol
- Odpravlja napenjanje in bolečine v trebuhu
- Razstruplja organizem
- Ureja prebavo
- Pomaga pri hujšanju
 
Artičoka je do 1,5 m visoka zelnata rastlina z velikimi bodečimi zgoraj sivozelenimi in spodaj dlakavimi listi ter velikimi škrlatno zelenimi cvetnimi koški. Artičoka je doma v sredozemskem območju.
 
Artičoka (lat. Cynara scolyrmus) pomaga ledvicam odstranjevati strupene snovi. Poleg tega znižuje raven holesterola in trigliceridov v krvi. Artičoka je odlična tudi za odpravljanje težav, ki jih povzroča slaba prebava (slab zadah, zaspanost po obroku, napenjanje in bolečine v trebuhu), poleg tega tudi preprečuje zadrževanje vode v telesu.
 
Priporočljivo je jemanje kapljic iz artičoke sladkornim bolnikom, saj naj bi omejila dvig koncentracije glukoze v krvi, pa tudi osebam z okvaro ledvic in pri putiki ali protinu.
 
En ekstrakt artičoke zadostuje za približno 2 tedna uporabe. Za najboljše rezultate je priporočljiva uporaba vsaj 2 meseca.

Naravni ekstrakt Artičoke - Uporaba:
Odrasli: učinkovit dnevni odmerek 1 ml (25 kapljic) trikrat na dan razredčenih v vodi ali soku. Otroci do 5 let 8 kapljic trikrat na dan. Otroci med 5 in 12 letom pa polovico odmerka odraslih.
Prehransko dopolnilo. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne uporabljajte v primeru alergij na rastlino. Pred uporabo natančno preberite navodilo.
 
Dodatne informacije o izdelku:
Izdelek: Artičoka, peroralne kapljice
Proizvajalec: SoriaNatural, Španija
Količina: 50ml
Embalaža: Steklenička s priloženo kapalko za poenostavljeno jemanje brez zamudnega štetja kapljic in nepotrebnega razlivanja tekočine.
Rok trajanja: 3 leta
 
Kapljice Soria Natural so zaradi posebne priprave od 6 do 25 x bolj učinkovite kot primerljivi izdelki. Prav tako pa je absorpcija takih kapljic 90 odstotna, kar pomeni da lahko telo izkoristi skoraj vse dobre lastnosti učinkovin v zdravilnih rastlinah.
 
 
*Slike in besedila so informativne narave, več si preberite v splošnih pogojih.

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!
Slabo           Dobro