Bio kanadsko konopljino olje 500 ml

19,95€

Šifra: CBD05
Razpoložljivost: Na zalogi
 
Količina: + -
·         POVIŠAN KRVNI TLAK?
·         POVIŠAN HOLESTEROL?
·         PREBAVNE TEŽAVE?
·         REVMATIČNA VNETJA?
·         KOPIČENJE MAŠČOB V TELESU ?
·         PREVEČ TRANS MAŠČOB V VAŠEM JEDILNIKU?
 
Konopljino olje je bogat vir esencialnih maščobnih kislin, predvsem Omega 3, Omega 6 in GLA ter ne vsebuje škodljivih trans maščob. Esencialne maščobne kisline so dobre maščobe, ki jih naše telo nujno potrebuje za pravilno delovanje in jih ne more samo ustvariti, zato jih moramo posebej vnesti s hrano.
 
Za vsa vprašanja in informacije smo dosegljivi vsak delavnik od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro, ter v soboto med 8. in 13. uro na tel. 031/ 519 290.
 

Kanadsko bio konopljino olje je ustvarjeno s hladnim stiskanjem semen jedilne konoplje. Zaradi temno zelene barve, nežne teksture in prijetnega okusa po oreščkih, je konopljino olje prava poslastica. Uživate ga lahko surovega in samostojnega ali pa z njim popestrite okus različnih jedi.  Kar 44 % teže konopljinih semen sestavljajo zdrava jedilna olja, ki vsebujejo 80 % za človeka vitalno pomembnih esencialnih maščobnih kislin Omega 3, Omega 6 in GLA, v optimalnem biokemičnem razmerju 3:1.
 
ESENCIALNE MAŠČOBNE KISLINE ZAŠČITIJO VAŠE TELO
Esencialne maščobne kisline Omega 3, Omega 6 in GLA so izjemno pomembne za nemoteno delovanje vašega telesa, saj vplivajo na delovanje celic, ravnovesje hormonov, znižujejo tveganje za srčni infarkt ali možgansko kap in izboljšujejo boleče simptome, ki spremljajo revmo in artritis. Esencialnih maščobnih kislin naše telo ne more samo proizvajati, zato je pomembno, da jih v naše telo vnesemo s hrano. Prevladujoča maščobna kislina v konopljinem olju je nenasičena linolenska kislina, ki pripomore k vzdrževanju pravilnega nivoja holesterola v našem telesu.
 
 
ZAŠČITITE SVOJE TELO PRED STARANJEM
Konopljino olje vsebuje tudi vitamin E, ki je odličen antioksidant in naše telo zaščiti pred rakom in drugimi obolenji ter upočasnjuje staranje. Hkrati pomaga tudi pri boljšem celjenju ran, odpravlja tudi občutek šibkosti in utrujenosti ter zvišuje našo stopnjo koncentracije. Vitamin E morate v svojo prehrano redno dodajati, saj upočasnjuje staranje ter odpravlja suho in nagubano kožo.
 
VSESTRANSKA UPORABNOST
Konopljino olje uživajte hladno, saj temperatura nad 40 stopinj škoduje esencialnim maščobnim kislinam in vitaminom v olju. Najbolje je, da olje uživate surovega z žlico, ali pa ga dodate v različne omake, juhe, sladice, namaze in solato. Konopljino olje uporabite tudi za nego vašega telesa in vaših las, saj bo okrepilo povrhnjico kože, povečalo prožnost celičnih sten ter koži preprečilo izgubo vlage. Posebej priporočljiva je uporaba v zimskem času, ko vaša koža potrebuje dodatno zaščito, nego in hrano.
 
Hladno stiskano konopljino olje se čedalje bolj uveljavlja kot zdravo in edinstveno olje, saj:
-       zmanjšuje maščobe in holesterol,
-       deluje preventivno proti raku in drugim obolenjem,
-       izboljšuje preskrbo celic s kisikom,
-       znižuje krvni tlak,
-       znižuje tveganje za infarkt in kap,
-       zmanjšuje vnetja zaradi revme,
-       izboljšuje prebavo in odpravlja utrujenost,
-       upočasnjuje staranje telesa,
-       ne vsebuje trans maščob.
 
Kanadsko BIO konopljino olje proizvajalca Hemp Oil Canada vsebuje skrbno izbrana semena vrst Finola, Crag in CFX, z garantirano preverjeno kakovostjo in geografskim poreklom, ki so 100% produkt ekološke pridelave. Izdelek oznako BIO, kar pomeni, da je pridelan v strogo nadzorovanem okolju in dosega najvišje standarde kakovosti. Pri hladnem stiskanju  proizvajalec ničesar ne odvzame ali doda, zato olje ne vsebuje nevarnih snovi ali dodatnih primesi in ima največje možno število aktivnih učinkovin.
 
NAVODILA ZA UPORABO:
Priporočamo 2 jedilni žlici dnevno (1 jedilna žlica je cca. 15ml). Vsem, ki jim okus olja ne ustreza, ga lahko vmešajo v hrano ali v različne napitke. Nekateri ga uporabljajo tudi kot preliv za solate, nikakor pa ga ne smete segrevati, saj tako izgubi aktivne učinkovine in okus. Za najboljši učinek priporočamo redno uporabo. V kolikor boste konopljino olje dodajali v hrano otrokom, pri doziranju upoštevajte tudi njihovo telesno težo. Dodajate ga lahko tudi v hrano psov ali mačk, vendar pri doziranju prav tako upoštevajte tudi njihovo telesno težo. Olje v nobenem smislu ne more nadomestiti uravnotežene in raznolike prehrane.
 
INFORMACIJE O IZDELKU:
Izdelek: Bio konopljino olje, konopljino olje
Proizvajalec: Hemp Oil Canada, Kanada
Količina: 500 ml
Rok trajanja: odtisnjen na embalaži
 
*Slike in besedila so informativne narave, več si preberite v splošnih pogojih.
 

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!
Slabo           Dobro