Damiana - naravni ekstrakt 50ml // NOVO

14,95€

Šifra: SNT00309
Razpoložljivost: Na zalogi
 
Količina: + -
* POMANJKANJE LIBIDA ?
* KOT ŽENSKA ZELO REDKO DOSEŽETE ORGAZEM ?  
* SI ŽELITE BOLJ PESTREGA SPOLNEGA ŽIVLJENJA ?
* NE UŽIVATE VEČ V SEKSU KOT NEKOČ ?
* POMANJKANJE ENERGIJE ?
* MENSTRUALNE TEŽAVE ?
* TESNOBA, DEPRESIJA ?
 
Za vsa vprašanja in informacije smo dosegljivi vsak delavnik od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro, ter v soboto med 8. in 13. uro na tel. 031/ 519 290.

Ali ste vedeli, da je Damiana spolni stimulans, ki zaradi posebnega delovanja na prenos kisika in estrogen učinkovito pomaga ženskam do lažjega in pogostejšega doseganja orgazma ?
 
 
DAMIANA – SPOLNI STIMULANS (in afrodizijak) ZA ŽENSKE (in moške)

Damiana je zaradi njenega delovanja na prenos kisika v telesu in predvsem njenega delovanja na estrogen edinstven izdelek za ženske, ki v spolnosti več ne uživajo kot nekoč in ki le s težavo dosežejo orgazem. Damijana deluje kot naravni afrodizijak in je zaradi njenega učinkovanja na libido in energijo priporočljiva ne samo za ženske temveč tudi za moške, saj pozitivno učinkuje tudi pri impotenci pri moških. Za ženske pa je v izredno pomoč tudi pri težavah z menstruacijo, med drugim tudi pri zapozneli menstruaciji.
 
»Damiana je starodavni afrodizijak, saj so ga za spolno stimulacijo uporabljali že mehiški indijanci pred tisoč leti.«

Zanimivo je, da se damiana lahko uporablja tudi za lajšanje tesnobe, živčnosti in depresije, nasploh je priporočljiva za redno uporabo saj zelo pozitivno vpliva na splošno počutje, njena sestavina – terpeni pa vplivajo tudi na splošno zdravje.
 
»Ženske pri redni uporabi Damiane poročajo večjo spolno željo, moški pa večjo vzdržljivost, kot takšna je Damiana zelo priljubljena pri obeh spolih in uporabljajo jo številni pari.«
 
 
DAMIANA – STARODAVNI AFRODIZIJAK IN STIMULANS

Turnera Diffusa, bolje poznana kot Damiana, je majhen grm, ki raste na območjih južnega Teksasa v ZDA, v Centralni in Južni Ameriki, Mehiki in na Karibih. Že pred tisoč leti so jo mehiški indijanci uporabljali kot afrodizijak in pri spodbujanju spolne želje.

Skozi stoletja uporabe je Damiana pridobila na slovesu naravnega stimulansa, kot takšna:
- je naravni afrodiziak za ženske in moške
- ženskam pomaga pri lažjem doseganju orgazma
- moškim pomaga pri impotenci in vzdržljivosti
- lajša menstrualne težave in uravnava menstrualni cikel
- pomaga pri tesnobi, živčnosti in depresiji
- zvišuje energijo
- Izboljšuje splošno počutje in zdravje.
 


 
DO 25x VIŠJA UČINKOVITOST KOT KONKURENČNI IZDELKI

Damiana Soria Natural so visoko koncentrirane kapljice, ki so zaradi posebne priprave tudi do 25x bolj učinkovite kot primerljivi konkurenčni izdelki. Prav tako je absorpcija takšnih kapljic kar 90 odstotna, kar pomeni, da telo izkoristi vse dobre lastnosti Damijane v celoti.
 
»Kot takšna je veliko bolj učinkovita kot primerljivi izdelki.«
 
Uporaba:
Odrasli: učinkovit dnevni odmerek 1 ml (25 kapljic) trikrat na dan razredčenih v vodi ali soku.
Prehransko dopolnilo. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne uporabljajte v primeru alergij na rastlino. Pred uporabo natančno preberite navodilo. OPOZORILO: Damiana ni primerna za nosečnice. V prevelikih odmerkih lahko povzroči halucinacije.

 
En ekstrakt damiane zadostuje za približno 2 tedna uporabe. Za najboljše rezultate je priporočljiva uporaba vsaj 2 meseca.

 
Dodatne informacije o izdelku:
Izdelek: Damiana, peroralne kapljice
Proizvajalec: SoriaNatural, Španija
Količina: 50ml
Embalaža: Steklenička s priloženo kapalko za poenostavljeno jemanje brez zamudnega štetja kapljic in nepotrebnega razlivanja tekočine.
Rok trajanja: 3 leta
 
 
*Slike in besedila so informativne narave, več si preberite v splošnih pogojih.
 

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!
Slabo           Dobro