Inulac PLUS - probiotik in prebiotik, 24 žvečljivih tabletk

19,95€

Šifra: SNIN0012
Razpoložljivost: Na zalogi
 
Količina: + -
* TEŽAVE S PREBAVO, NAPENJANJE, DRISKA, ZAPRTJE ?
* TEŽAVE S KONCENTRACIJO, STRES ?
* TEŽAVE S KOŽO, DERMATITIS, AKNE ?
* KANDIDA ?
 
Ali ste vedeli, da se pri več kot 70% odraslih ljudi vzrok za zgoraj navedene težave nahaja v črevesju ?
 
K temu prištejte še:
 
* NEPRAVILNO PREHRANO
* JEMANJE PREHRANSKIH DOPOLNIL
* UPORABO ANTIBIOTIKOV ( tukaj je pomoč probiotikov še posebej dobrodošla)
* STAROST (z leti se zmanjšuje število prebavnih encimov v telesu)
 
... in 100% verjetnost je, da tudi VAŠE črevesje potrebuje pomoč.
 
Za vsa vprašanja in informacije smo dosegljivi vsak delavnik od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro, ter v soboto med 8. in 13. uro na tel. 02/ 62 10 200 ali 070/ 717 946.

SKRB ZA ČREVESJE JE ZELO POMEMBNA

Črevesje predstavlja varovalno plast našega telesa, ki preprečuje, da bi v naše telo vstopili škodljivi dejavniki, kot so bakterije, virusi in paraziti. Ob porušeni črevesni mikroflori nastopi povečana pojavnost škodljivih bakterij in posledično se pojavijo različne prebavne težave (driska, zaprtje, napenjanje, napihnjenost …).  To so težave, ki jih ima že več kot 70% ljudi,  in posledično lahko to privede tudi do hujših zdravstvenih težav, med drugim tudi zaradi tega saj se v črevesju nahaja večina obrambnih celic telesa, ki so zelo pomembne za imunski sistem telesa.

»Če imate porušeno ravnovesje v črevesju ne poskušajte hujšati, saj Vam ne bo uspelo. Prav tako porušeno ravnovesje vpliva na čistost Vaše kože – boljše ravnovesje, manj aken !«
 
SORIA NATURAL INULAC PLUSPROBIOTIK IN PREBIOTIK

Inulac Plus je probiotik in prebiotik, ki uravnava delovanje črevesne mikroflore in v njej vzpostavlja ravnovesje. Ni zdravilo, ampak je naravna pomoč pri uravnavaju črevesnega ravnovesja.  Inulac Plus je varen in ni bojazni, da bi ga lahko zaužili preveč, a vendar dolgotrajno jemanje ni smiselno, saj je njegov namen, da vzpostavi ravnovesje mikroorganizmov v črevesju. Razlika se opazi že po tednu dni uporabe, kura pa mora za najboljši učinek trajati vsaj 6 tednov, priporoča se od 6-8 tednov. Takšna kura povzroči, da se v črevesju namnožijo trajne kolonije bakterij - t.i. dobre bakterije, ki zamenjajo t.i. »slabe« bakterije.

»Polno kuro (6-8 tednov) s probiotiki  je priporočljivo opravljati enkrat na leto in t.i. preventivno kuro (2-4 tedne ob menjavi  letnega časa).«
 
V kolikor jemljete antibiotike je jemanje probiotikov nujno, saj antibiotiki uničujejo bakterije v telesu, pri tem pa ne razlikujejo med dobrimi in slabimi bakterijami, zato je pomembno, da telesu dobre bakterije povrnete oz. jim omogočite pospešeno razmnoževanje v telesu.
 
PROBIOTIK in/ali PREBIOTIK ?

Ko je govora o probiotikih slišimo dva izraza probiotiki in prebiotiki, kar ni tiskarska napaka, obstajajo in eni in drugi.

Probiotiki so prehranska dopolnila, ki vsebujejo žive organizme, ki imajo ugoden učinek na človeški organizem oz. črevesje, to je zelo pomebno zato, ker se v črevesju in želodcu nahaja kar 70% vseh obrambnih celic telesa in je črevesno ravnovesje zelo pomembno za naše zdravje.

Prebiotiki so snovi, ki v črevesju ustvarjajo primerno okolje za rast in razvoj koristnih mikroorganizmov. Če je ravnovesje bakterij v črevesju porušeno in okolje ni primerno za njihov obstoj, vam tudi probiotiki ne bodo pomagali, saj se bakterije ne bodo mogle obdržati v črevesju. Zato je zelo pomembno, da v primeru jemanja probiotikov telesu omogočite, da v črevesju ustvari primerno okolje za probiotike, kar pomeni, da je potrebno zraven probiotikov jemati tudi prebiotike.

»Inulac Plus je probiotik in prebiotik, kar pomeni, da v črevesju ustvari ugodno okolje za razvoj »dobrih« bakterij, prav tako vsebuje skrbno izbrane »dobre« bakterije – t.i. seve v optimalnem razmerju in količini za telo.«
 
PROBIOTIKOV JE NA STOTINE, V ČEM JE RAZLIKA MED NJIMI ?

Razlika je v kakovosti probiotika, saj niso vsi probiotiki kakovostni. Pri probiotikih je namreč pomembno pravilno razmerje sevov (dobrih bakterij) in njihova količina. Na podlagi tega se da zelo enostavno ločiti med dobrimi in slabimi probiotiki.

PRI NAKUPU PROBIOTIKOV BODITE POZORNI:
-    Pomembni so sevi v probiotikih (ime in številka, ki označuje določeno serijo seva), kar nam omogoči, da izberemo pravi probiotik s pravim sevom, katerega učinek je tudi bil dokazan z raziskavami.
-    Izdelke naj vsebuje do maks. 4 različne seve bakterij, nikakor pa ne več, saj so si bakterije pogosto konkurenčne in se med sabo izničijo (v bistvu to pomeni, da če ima probiotik več sevov to ne pomeni, da je boljši !).
-    Dober probiotik mora vsebovati vsaj milijardo bakterij, do maksimalno tri milijarde, nikakor pa ne preveč (nekateri probiotiki se hvalijo s vsebnostjo 12 milijard bakterij !), saj lahko to povzroči neprijetne stranske učinke, med katerimi je tudi zaprtje.
-    Res dober probiotik bo tako probiotik kakor prebiotik, kar je zelo pomembno, saj brez prebiotika je tudi probiotik nekoristen.
-    ZAPOMNITE SI: Ne pomagajo vsi probiotiki – pomembno je kakšne seve bakterij vsebuje in v kakšni količini.

»Probiotik Inulac PLUS podjetja SORIA NATURAL je EDINI probiotik na našem tržišču, ki zadosti vsem zgoraj navedenim zahtevam, ki označujejo dober probiotik.«
 
NE GLEJTE NA CENO IN KOLIČINO KAPSUL, PRAŠKA, TABLETK !

Resda lahko dobite probiotik tudi za 15 eur, ki bo vseboval kar 90 tabletk, a vendar je potrebno biti pozoren – saj boste ugotovili, da bo takšen probiotik potrebno jemati kar po 3 kapsule na dan, ki se morajo zmešati z vodo, prav tako bo vseboval samo 2 vrsti bakterij in ne bo vseboval inulina (torej ne bo tudi prebiotik), kar pomeni, da boste uživali izdelek, ki Vam ne bo doprinesel k ničemur.

Torej ste dali 15 eur za 30 dni – brez učinka, pa še mešati ste morali z vodo.

Po drugi strani pa imate izdelek, ki ima 8 vrst bakterij v velikih količinah – pa spet ne bo učinka, saj se določene bakterije med sabo izničijo oz. zaradi prevelike količine bakterij boste občutili stranske učinke, kot je zaprtje.

Naš INULAC PLUS zadošča vsem kriterijem DOBREGA probiotika in prebiotika, vsebuje tudi prebavne encime za lažjo razgradnjo hrane in dovolj je le ena tabletka na dan (ki se samo poliže oz. se raztopi v ustih). Torej ste dali 19,95 eur za 24 dni – učinek pa bo dokazano VELIKO večji. In ne, nismo najdražji, so še dražji – niso pa nujno boljši, saj glede na vse analize, ki smo jih naredili samo naš INULAC PLUS izpolnjuje vse kriterije, ki označujejo DOBER PROBIOTIK in še dobrega okusa je (malenkost ima okus po ananasu).

Nam ne verjamete ?  Malo pogooglajte pa se prepričajte sami.

In za konec – poleg tega, da je najboljši probiotik in prebiotik, ki vsebuje veliko število encimov pomembnih za telo vsebuje naš INULAC PLUS tudi izvleček papaje, ki ne samo, da pomaga pri nastajanju prebavnih encimov, temveč tudi:
-    Krepi srce in ožilje
-    Razgrajuje maščobe
-    Pomaga pri hujšanju

»Ni presenetljivo, da je Soria Natural vodilno podjetje na področju naravne medicine, ne samo v   Evropi, temveč na vsem svetu.«
 
UPORABA:
1 tabletka na dan po obroku. Ni primerno za nosečnice, doječe matere in otroke mlajše od 3 let. Priporočljivega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati na suhem in hladnem mestu, izven dosega otrok.
 
INFORMACIJE O IZDELKU:
Izdelek: Inulac Plus, prehransko dopolnilo
Proizvajalec: Soria Natural, Španija
Količina: 24 tabletk
Rok trajanja: odtisnjen na embalaži
Sestavine: inulin fruktoza, aroma ananasa, pankreatin, papain, amilaza, regulator kislosti, citronska kislina, rižev škrob, magnezijeva sol maščobne kisline, magnezijev stearat, mlečna kislina, sil, stabilizator, koruzni šrob (brez GMO), prevlečeni encimi (L. acidophilus, L. casei, L. plantarum, L. rhamnosus in L. bulgaricus v količini okrog 1,5x108 mikroorganizmov na tableto).
 
Žvečljive tabletke (se raztopijo v ustih) Inulac PLUS vsebujejo:
1. Prebavne encime: amilazo, lipazo in proteazo. 2. Inulin 3. Različne seve mlečnokislinskih bakterij: L. acidophilus, L. casei, L. plantarum, L. rhamnosus in L. bulgaricus v količini okrog 1,5x108 mikroorganizmov na tableto 4. Mlečno kislino.
5. Izvleček papaje.
 
*Slike in besedila so informativne narave, več si preberite v splošnih pogojih.
 

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!
Slabo           Dobro