Koloidno srebro Hydrogel 50g

17,90€

Šifra: DRKS0025B
Razpoložljivost: Na zalogi
 
Količina: + -
* AKNE, EKCEMI, BRADAVICE ?
* LIŠAJI, IZPUŠČAJI, DERMATITIS ?
* UREZNINE, ODRGNINE ?
* OPEKLINE ? PIKI INSEKTOV ?
* OBČUTLJIVA KOŽA PO BRITJU ?
* GLIVICE NA STOPALIH ?
* HEMEROIDI ?
 
Za vsa vprašanja in informacije smo dosegljivi vsak delavnik od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro, ter v soboto med 8. in 13. uro na tel. 031/ 519 290.
 
 
 
KOLOIDNO SREBRO HYDROGEL
 
Koloidno srebro Hydrogel je mazilo s koloidnim srebrom.Razvoj in kontrola kakovosti je zaupana Inštitutu Bay Zoltan. Izdelki imajo TÜV SÜD CERTIFIKAT in ustrezajo vsem kakovostnim zahtevam.
 
NAŠE KOLOIDNO SREBRO JE:
- Vrhunski izdelek, katerega kakovost je preverjena in testirana na inštitutu za nanotehnologijo v Budimpešti
- Izdelek, ki ima TÜV SÜD certifikat in ustreza vsem kakovostnim zahtevam
- Edinstvena rešitev za vse težave s kožo
 
ZDRAVA KOŽA NA ENOSTAVEN NAČIN
 
Čeprav morda ni najpomembnejša stvar na svetu, pa zdrava koža pomaga dvigovati samozavest in kaže na to, da skrbite zase. Kar pa je v veliki večini primerov izredno težavno, saj je za odpravo takšnih in drugačnih težav potrebno več namenskih, velikokrat zelo dragih produktov. Da pa je mera polna, po dolgotrajnejši uporabi ugotovite, da sploh ni tistega pravega učinka, lahko pa se tudi zgodi, da imate zaradi redne uporabe še celo več težav s kožo kot prej.
 
HYDROGEL UNIVERZALNA REŠITEV ZA KOŽO

HydroGel kot naravni antibiotik učinkovito deluje proti vsem možnim bakterijskim okužbam kože, učinkovit pa je tudi proti mozoljem, aknam, ekcemom, lišajem in izpuščajem. Učinkovito blaži pike insektov in pomaga pri vnetjih kože. In da ne omenimo, koliko naših strank si je z našim HydroGelom olajšalo težave s hemeroidi oz. si jih v celoti pozdravilo.

 
UČINKOVITO TUDI PROTI GLIVICAM
 
O glivičnem obolenju govorimo, kadar se glivice naselijo v vrhnjo plast naše kože, najpogosteje na stopalu. Takšno okužbo imenujemo atletsko stopalo. Glivice imajo zelo rade vlago in toploto, le-te pa je največ prav med prsti na nogah. Nezdravljeno glivično obolenje je neestetskega videza in neprijetnega vonja. Evropska študija »Ahilov projekt« je dokazala, da glivične okužbe stopal in nohtov prizadenejo že skoraj vsakega Evropejca, zato je preventiva še toliko bolj pomembna. HydroGel je zelo UČINKOVIT proti glivicam.
 
HYDROGEL - UNIVERZALNA REŠITEV
 
Nasveti uporabnikov koloidnega srebra:
Neomejeno se lahko uporablja na koži (akne, ekcemi, mastna koža).
 
Koža:  Medtem ko se koloidno srebro uporablja kot preventiva proti virusom, bakterijam in glivicam pri oralni uporabi, koloidno srebro v gelu nanašamo na kožo, vendar pazimo, da ne nanašamo na odprte rane, ter da ne pride v stik s sluznico. Ne glede na svoj koristen učinek pa koloidno srebro ne peče in ne skeli.
 
Akne: Kdor ima akne, naj si temeljito umije in izpere obraz štirikrat dnevno in po vsakem izpiranju na problematična mesta kože vmasirajte majhno količino koloidnega srebra Hydrogel (dvakrat do trikrat s prstom ali z manjšo bombažno krpico). Ta procedura naj se nadaljuje v obdobju nastajanja aken, še boljša je preventiva v najstniških letih. S tem se lahko prepreči izbruh aken in koža ostane stalno čista.

Ureznine in odrgnine: Nanesite koloidno srebro na poškodbo (pazite, da ni odprta rana ali sveža poškodba) ob uporabi katerekoli obveze. Koloidno srebro se lahko uporabi samostojno ali skupaj z drugimi medicinskimi sredstvi.

Ekcemi in kožni izpuščaji: Koloidno srebro rahlo vtrite v kožo na mestih kjer se pojavljajo ekcemi in izpuščaji. Proceduro ponovite večkrat.

Bradavice: Na bradavico na rahlo vrite koloidno srebro Hydrogel in pokrijte z gazo. Poskrbite, da se gaza redno menja. Bradavice bodo izginile že po nekaj dnevih.
 
Stranski oz. neželeni učinki:
Koloidno srebro v gelu velja za varno naravno obliko samopoči. Če ga uporabljamo po navodilih, ni znanih negativnih ali stranskih posledic. Doslej še ni znano o kakšni medsebojni reakciji med zdravili in koloidnim srebrom, tako da v takšnih primerih priporočamo posvet z Vašim zdravnikom ali dermatologom.
OPOZORILO: Koloidno srebro ni primerno za nosečnice in ljudi, ki so alergični na srebro.

Shranjevanje koloidnega srebra:
Koloidno srebro shranjujemo nedosegljivo otrokom, na suhem in v temnem mestu ter stran od električnih naprav. Koloidno srebro je namreč elektrolitna raztopina in izgubi učinkovitost, če stoji npr. zraven radia, televizije, računalnika, gsm aparata ipd. Ne shranjujemo v zamrzovalniku ali hladilniku.


Dodatne informacije o izdelku:
Izdelek: Koloidno srebro Hydrogel, Hidrogel
Proizvajalec: Dr.Juice & Co., Madžarska
Količina: 50g
Sestava: Alocohol Denat., Aqua, Menthol, PEG-7, Glyceril, Cocoate, Carbomer, Silver, Triethanolamine
Rok trajanja: Na embalaži
Ne vsebuje konzervansov, barvil in dišav.

Izdelki proizvajalca DrJuce Co. Kft. so z 19.oktobrom 2010 registrirani kot kozmetični izdelki (predhodno so bili nekateri izdelki registrirani kot prehransko dopolnilo) skladno z določili Uredbe ES št. 1170/2009.
 
*Slike in besedila so informativne narave, več si preberite v splošnih pogojih.
 
 

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!
Slabo           Dobro