Akcija
Komplet za PRAVE moške 3v1 Tinkture, Olja in Vitamini

Komplet za PRAVE moške 3v1

29,90€37,85€

Šifra: VRD06252A
Razpoložljivost: Na zalogi
 
Količina: + -
**** POSEBNA PONUDBA ****
EREFIT PLUS + PROSTAFIT PLUS
ter NARAVNI LUBRIKANT V VREDNOSTI 7,95 EUR GRATIS !
 
Edinstven komplet za prave moške je sestavljen iz najbolj prodajanega izdelka letošnjega poletja EreFIT-a Plus za spolno moč in spolno slo, ProstaFIT-a Plus, ker je prostata najpomembnejši moški organ (preventiva ne škodi, sestavine v izdelku pa tudi pomagajo za boljšo spolnost), kot DARILO pa Vam podarimo še najboljši in 100% naravni lubrikant z izvlečki citrusov, zasnovan na vodni osnovi, varen in ne povzroča vnetij.
 
Za vsa vprašanja in informacije smo dosegljivi vsak delavnik od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro, ter v soboto med 8. in 13. uro na tel. 031/ 519 290.

KOMPLET VSEBUJE:
 
EREFIT PLUS - PRAVILNA IZBIRA IN UČINKOVITA REŠITEV
 
Večja spolna moč in spolno slo, več kontrole pri erekciji in ejakulaciji, daljši spolni odnosi, več vzdržljivost ... to so stvari, ki si jih želi vsak moški. Še posebej z leti, ko se spolna moč in spolno slo začneta slabšati. Poledično to privede tudi do straha pred slabim nastopom in prezgodnjim izlivom, ki pa je po drugi strani zelo pogost pojav predvsem pri mlajših in neizkušenih moških. Rešitev pa je popolnoma enostavna.
 
URESNIČENE SANJE VSAKEGA MOŠKEGA !

Predstavljamo Vam EreFIT Plus, je edina PRAVILNA izbira in UČINKOVITA rešitev za boljše spolno življenje moških. Zasnovan in narejen je tako, da spodbuja in krepi spolne funkcije in tako omogoča večjo vzdržljivost, več moči in večjo kontrolo pri spolnih odnosih. Pa ne samo pri spolnih odnosih, z EreFIT-om Plus boste nasploh imeli več energije, ne boste več utrujeni in izboljšalo se bo Vaše počutje. Pozitivno pa učinkuje tudi na zmogljivost in rast mišic.

"Erefit Plus vsebuje posebej izbrane naravne stimulatorje Tribulus, Maca in L-Arginin, ki zagotavljajo energijo, vitalnost, vzdržljivost in večjo kontrolo."
 
Naročite ga lahko tudi posamično tukaj ...
 
 
PROSTAFIT PLUS -ZA PROSTATO IN SEČILA, VZDRŽUJE PLODNOST
 
Prostafit Plus na naraven in preverjen način deluje na prostato in sečila, in ne samo to, zaradi izvlečkov ginsenga in ginka učinkovito spodbuja tudi krvni obtok, prispeva k normalnemu delovanju možganov, pomaga pri koncentraciji in pri pomanjkanju energije in vitalnosti.

"Prostafit Plus – poskrbi ne samo za prostato, temveč za celo telo in počutje."

Edinstvena kombinacija zdravilnih rastlin bo poskrbela za boljšo kakovost življenja:
* Palmetto pomaga ohranjati prostato v normalnem stanju in vzdržuje moško plodnost
* Ginseng spodbuja spolno sposobnost, vitalnost, imunski sistem, utrujenost in izgubo koncentracije. Prispeva k dobremu krvnemu obtoku in ohranjanju delovanja možganov.
* Ginkgo spodbuja krvni obtok, prispeva k normalnemu delovanje možganov, pozitivno deluje na koncentracijo in spomin.

 
Naročite ga lahko tudi posamično tukaj ...
 

DARILO - NARAVNI LUBRIKANT NA VODNI OSNOVI S CITRUSOM
 
Naravni lubrikant na vodni osnovi z izvlečki citrusa je zasnovan po inovativni formuli, ki poskrbi, da lubrikant ne pozvroča vnetij in je izredno nežen do sluznice. Zasnovan je tako, da naravno navlaži zunanjo sluznico, ne vsebuje kemičnih dodatkov in je idealen za vse, ki želijo v svoje intimne trenutke vnesti svežino in nove razsežnosti.

-    Primeren za spolno aktivne ljudi kot lubrikant ali kot vlažilec suhe nožnice
-    Poveča in okrepi tudi občutke, tako pri odnosih s partnerjem kot masturbaciji
-    Primeren tudi za masiranje intimnih predelov
-    Nudi maksimalen užitek pri spolnih odnosih
-    Ne povzroča vnetij, je varen in ne vsebuje dražečih in nevarnih sestavin
-    Ne pušča madežev

 
Naročite ga lahko tudi posamično tukaj ...
 

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!
Slabo           Dobro