Microblading Eyebrows Metoda

 
Xtreme lashes kontaktMicroblading metoda vrisovanja dlačic obrvi je prefinjen odgovor na že nastale metode permanentne šminke, kot so klasični permanentni make-up, medicinski tattoo in klasično tetoviranje.

Microblading metoda je  vrsta permanentnega make up-a vendar je postopek povsem drugačen in ne daje rezultatov trajne šminke. S postopkom ustvarimo povsem naravni videz, s čimer odstopamo od dosedanjih metod tako imenovane trajne šminke. Poudariti je treba, da se pri omenjeni metodi dlačice ne pulijo, temveč se vrisuje vsaka dlačica posebej, vse do popolnega izgleda in s tem 100% naravnega videza vaših obrvi.

Postopek je namenjen vsem strankam, ki želijo doseči naravni videz. Pomembno je, da vaše dlačice nemoteno rastejo naprej. Rezultat je tako naraven, saj je gotovo neopazno, da gre za vrisane dlačice.

 
Xtreme Lashes
ZAKAJ JE MICROBLADING NAJBOLJŠI NAČIN OBLIKOVANJA OBRVI?
 
- Ker vsako dlačico na manjkajočem delu vrišemo posebej in tako dosežemo 100% naravni videz
- Ker ste se naveličale jutranjega risanja vaših obrvi
- Ker bi rade izgledale naravno in urejeno tudi na morju, pri športu – bi se rade zbudile urejene
- Ker se končni rezultat prilagodi vaši barvi las, tenu kože in strukturi obstoječih obrvi
- Ker bo vaš obraz tako videti bolj veselo in mladostno
- Ker boste bolj samozavestne
 
Microblading  metoda vrisovanja obrvi je moderna metoda, ki nam ponuja možnost modeliranja in ustvarjanja popolnih obrvi. Metoda se uporablja v estetske namene kot tudi v zdravstvenih situacijah (alopecija, kemoterapija).
 
 
Če ste ostali zaradi dolgoletnega puljenja brez obrvi, če želite bolj goste obrvi, če niste zadovoljni z obliko in bi jo želeli dopolniti, če imate brazgotino v predelu obrvi ,,, potem je japonska metoda vrisovanja obrvi popolna izbira za vas. Poskrbeli bomo da bo vaš obraz bolj veder in da boste imeli odprt pogled.

Vsako dlačico na manjkajočem delu vaše obrvi vrišemo posebej in tako dosežemo 100% naraven videz.

Zakaj bi morale vsako jutro risati obrvi? Če pa lahko izgledate naravno in urejeno tudi na morju, pri športu… Microblading metoda vrisovanja dlačic obrvi je prefinjen odgovor na že nastale metode permanentne šminke, kot so klasični permanentni make-up, medicinski tattoo in tetoviranje. Tehnika vrisovanja obrvi je ročno delo. Z instrumentom Pencil Tool/Griff (ročno držalo), na katerega vstavimo mehko rezilo (microblading needle) izrišemo vsako dlačico posebej. Obstoječih dlačic med samo izvedbo ne poškodujemo. Pigment se nanaša zelo plitko, izpod bazalne membrane katera deli epidermis od dermisa.
 
POSTOPEK:
-    Posvetujemo se o vaših željah in ocenimo obstoječe stanje
-    Poskusno risanje okvirja obrvi vse do 100% zadovoljstva stranke
-    Usklajevanje barve pigmenta z odtenkom vaše kože, las
-    Začetek vrisovanja in vrisovanje do popolnega videza
-    Postopek traja cca 1 – 1,5 ure

OBSTOJNOST:
-    Pigmenti ki jih vnašamo v kožo se obdržijo na njej do 1,5 let
-    Ker obstaja več vrst kože se vsaka koža na vnos pigmenta odzove drugače, kar je odvisno od več dejavnikov
-    V roku 6 tednov po postopku sledi korekcija (v kolikor je potrebna). Na korekciji se ponovno vriše dlačice, katere so nekoliko zbledele ali izginile. Prva korekcija je všteta v prvo ceno.
-    Popolna korekcija je potrebna nekje po enemu letu
 
VARNOST:
-    POGOJI DELA SO 100% STERILNI
-    ZAGOTOVLJENI SO STROGI HIGIENSKI POGOJI
-    BARVE SO HIPOALERGENE  IN VSEBUJEJI 10% GEL VODE
 
Barve, ki se uporabljajo za to metodo so izključno samo naravne barve. Imeti morajo svoj certifikat o uporabi s strani EU.
ZA VEČ INFORMACIJ NAS POKLIČITE.

 
Xtreme lashes kontakt