Spomladanska prebuditev stopal

Objavljeno v: Novice Datum: 2016-05-20
Spomladanska prebuditev stopal
Prišla je pomlad, narava se je prebudila iz zimskega spanca, vi pa ste se poslovili od debelih nogavic, okornih nezračnih čevljev in morda ste že tudi premaknili odprta obuvala iz spodnje police na vrhnjo. Toda ali ste tudi poskrbeli za urejenost vaših stopal, preden se ta pozdravijo z soncem?

Dovolite, svojim stopalom, da tudi ta začutijo pomlad – po dolgi zimi in vlažnem začetku pomladi, so si to resnično zaslužila. Stopala vas vsakodnevno prenašajo, kamorkoli si zamislite, zato jim morate izkazovati hvaležnost  za njihove napore. Z redno nego boste dosegli še mnogo let lahkotnega prehajanja iz sezone v sezono, brez nepotrebnih nevšečnosti, ki bi vam lahko pokvarile dan.

 
POVRNITEV BREZHIBNEGA STANJA STOPAL Z MEDICINSKO PEDIKURO

S soncem obsijani dnevi vas vabijo, da zakorakate v naravo ali se sprehodite po ulicah s polno zasedenimi lokali. Pripravite svoja stopala in bolj samozavestno pristopite k aktivnostim, ki vas obdajajo z radostjo in za katere v hladnih dneh ni bilo priložnosti. Najbolje, če to storite s profesionalno pedikuro, saj si sami velikokrat po zimskem obdobju težje povrnemo stopala v brezhibno stanje. Nevšečnosti, ki so posledica okornih, neudobnih in nezračnih čevljev ter pomanjkljive nege lahko učinkovito odpravite z medicinsko pedikuro.

Medicinska pedikura je postopek za nego stopal in nohtov na stopalih. S tem kozmetičnim in medicinskim postopkom vzdržujemo zdrava in higienska stopala. Postopek je odvisen od tegob na stopalih. Ker so stopala najbolj obremenjen del človeškega telesa, se pogosto srečujemo s težavami kot so –  otiščanci, kurja očesa, vraščen noht, zadebeljena koža, zadebeljen noht, glivičnimi  nohti in odvečna koža na stopalih.

Namen medicinske pedikure so lepa in zdrava stopala, in to od konic vaših prstov na nogah in vse do pet. Skrb za naše noge je ključna, pomaga tudi ohranjati ravnovesje med dušo in telesom. Z medicinsko pedikuro v Ambasadi Zdravja in pravilno nego doma , po nasvetu pedikerke, se lahko tegob, ki so lahko neprijetne in boleče hitro in učinkovito znebimo.
 
''Kdor začne za svoje noge skrbeti v mladosti, zmanjša možnost težav kasneje v življenju, kot so atletsko stopalo in druge glivične okužbe, izboljša videz in počutje nog.''
 
NAROČITE SE ŠE DANES ... TUKAJ