Regrat - naravni ekstrakt 50ml

9,95€

Šifra: SNT00133
Razpoložljivost: Na zalogi
 
Količina: + -
* TEŽAVE Z IZLOČANJEM VODE IZ TELESA ?
* TEŽAVE Z LEDVICAMI IN JETRI ?
* TEŽAVE S PUTIKO ?
* TEŽAVE S CELULITOM IN ČEZMERNO TELESNO TEŽO ?
* TEŽAVE S POVIŠANIM SLADKORJEM V KRVI ?

Za vsa vprašanja in informacije smo dosegljivi vsak delavnik od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro, ter v soboto med 8. in 13. uro na tel. 031/ 519 290.

Ali ste vedeli, da regrat vsebuje več vitamina A kot korenje ?
 
SORIA NATURAL REGRAT 50ml
 
Soria Natural regrat (Taraxacum officinale Weber L) je naravni ekstrakt iz listov in korenin biološko pridelane rastline v brezalkoholni raztopini - mešanici rastlinskega glicerina in prečiščene vode. Rastlina je iz čistega  pridelka pri kateri niso bila uporabljena nobena anorganska gnojila, herbicidi ali pesticidi. Ne vsebuje barvil,  konzervansov ali dodatkov.
 
"Regrat vsebuje precej vitamina C, več železa kot špinača, glikozide, vitamine A in B, karotin, inulin, nekaj beljakovin in ogromno kalija ter ostalih mineralov."

Regrat (Taraxacum officinale Weber L):

- Krepi zdravje in imunski sistem
- Vsebuje več vitamina A kot korenje
- Pomaga pri motnjah v delovanju ledvic
- Učinkuje proti ekcemom in lišajem
- Pomaga pri hujšanju in pri odpravljanju celulita
- Pospešeno izloča urin oz. odvečno vodo iz telesa
- Pomaga pri putiki ali protinu

V naravi regrat uspeva skoraj povsod po svetu. Čeprav regrat poznamo predvsem kot plevel je pomembna rastlina s številnimi koristnimi lastnostmi. Čimbolj mlade zelene liste nabiramo od marca pa vse do maja, čeprav ga je mogoče najti (in seveda tudi pojesti) praktično čez vso leto, dokler sneg ne pobeli hribov in dolin. Regrat je dobro znano živilo in preizkušeno ljudsko zdravilo, ki baje preprečuje tudi staranje.
 
Tradicionalno se regrat uporablja pri motnjah v delovanju ledvic, celulitu in čezmerni teži. Regratove učinkovine namreč delujejo čistilno na celotno telo. Regrat vsebuje precej vitamina C, več železa kot špinača, glikozide, vitamine A in B, karotin, inulin, nekaj beljakovin in ogromno kalija, ki nadomesti izgubo te rudnine zaradi povečanega izločanja seča, ter ostalih rudnin.
 
Regrat je še posebej priporočljiv za tiste, ki si želijo pridobiti ali ohraniti lepo postavo, saj regrat spodbuja hujšanje in pomaga odpravljati celulit. Regratovo blagodejno učinkovanje na jetra in krepitev jetrnih funkcij posredno deluje tudi na težave, ki jih povzroča previsoka raven estrogena v telesu. Zaradi njegovega diuretičnega učinka je tudi izredno učinovit pri težavah s putiko.
 
Regrat je zelo koristen je pri različnih obolenjih jeter. Ljudski zdravilci so kronični hepatitis zdravili z mešanico čajev, katerih glavna sestavina je bil regrat. Zmanjšuje tudi količino sladkorja v krvi, zato ga priporočajo diabetikom.
 
En ekstrakt regrata zadostuje za približno 2 tedna uporabe. Za najboljše rezultate je priporočljiva uporaba vsaj 2 meseca.

Naravni ekstrakt Regrata - Uporaba:
Odrasli: dnevni odmerek 1 ml (25 kapljic) trikrat na dan razredčenih v vodi ali soku.
Otroci do pet let 8 kapljic trikrat na dan. Otroci med 5 in 12 letom starosti pa pol odmerka od količine odraslih.
Opozorilo:  Ne uporabljajte v primeru zamašenih žolčnih kanalov. Prehransko dopolnilo. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.


Dodatne informacije o izdelku:
Izdelek: Regrat, peroralne kapljice
Proizvajalec: SoriaNatural, Španija
Količina: 50ml
Embalaža: Steklenička s priloženo kapalko za poenostavljeno jemanje brez zamudnega štetja kapljic in nepotrebnega razlivanja tekočine.
Rok trajanja: 3 leta
 
Kapljice Soria Natural so zaradi posebne priprave od 6 do 25 x bolj učinkovite kot primerljivi izdelki. Prav tako pa je absorpcija takih kapljic 90 odstotna, kar pomeni da lahko telo izkoristi skoraj vse dobre lastnosti učinkovin v zdravilnih rastlinah.
 
 
*Slike in besedila so informativne narave, več si preberite v splošnih pogojih.
 

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!
Slabo           Dobro