Silicij - 24 tablet

8,95€

Šifra: VITSN0028
Razpoložljivost: Na zalogi
 
Količina: + -
* REVMA, KRHKE KOSTI, OSTEOPOROZAATEROSKLEROZA ?
* TEŽAVE Z DLESNIMI, VNETJA V USTNI VOTLINI ?
* KRHKI, RAZCEPLJENI IN LOMLJIVI NOHTI,  BELE LISE NA NOHTIH ?
* UVELANAGUBANA KOŽA, GUBE IN CELULIT ?
* TANKI IN KRHKI LASJE, IZPADANJE LAS, PRHLAJ ?
* PREKOMERNO URINIRANJE ?
* SLADKORNA BOLEZEN ?
* OSLABLJEN IMUNSKI SISTEM ?
* STE NOSEČI  ALI NAČRTUJETE NOSEČNOST ?


Za vsa vprašanja in informacije smo dosegljivi vsak delavnik od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro, ter v soboto med 8. in 13. uro na tel. 031/ 519 290.
 
SILICIJ s postopnim sproščanjem
"Silicija telo ne zmore tvoriti samo, je pa za pravilno delovanje organizma IZREDNO pomemben."
 
Silicij ima zelo veliko sposobnost vezave, nanj se vežejo bakterije, virusi, plini, strupi in voda. Zadostna količina silicija v telesu omogoča celicam preskrbljenost z vodo, kar za celico pomeni več hranilnih snovi in boljši metabolizem.
 
"Delovanje silicija ni specifično povezano z eno samo funkcijo ali z enim samim organom - NUJNO je potreben za vse celice in vsa tkiva v telesu."

ZAKAJ JE SILICIJ POMEMBEN ?

Siliciju omogoča telesu zadržati vodo, in je osnova za delovanje skoraj vseh procesov v telesu. Silicija je v naši hrani, in posledično tudi v naših telesih, vse manj, saj je zaradi hitrejših in drugačnih postopkov pridelave hrane silicija v prehrani veliko manj kot pred leti. To očutimo kot splošno izgubo vitalnosti in poslabšanje imunske odpornosti, zato je zelo pomemben tudi pri zdravljenju mnogih bolezni.
 
Še posebej je zadostna količina silicija v telesu pomebna pri otrocih v obdobju hitre rasti ter za nosečnice, saj je za zdravo rast silicij nujen. Tudi starejši morajo poskrbeti za zadosten vnos silicija saj je preskrba telesa s silicijem s staranjem čedalje slabša.

ALI VAM PRIMANJKUJE SILICIJA ?

Pomanjkanje silicija se pokaže na koži, ki postane uvela, zgubana in nečista, lahko se pojavijo krčne žile in celulit, vezivno tkivo postane ohlapno, nohti postanejo mehki in krhki, lasje se cepijo ter začnejo izpadati, pojavijo se vnetja v ustni votlini. Pomanjkanje silicija lahko privede tudi do nastanka osteoporoze in ateroskleroze, hitreje tudi zbolimo, zato pozornost ni odveč.

ZAKAJ JE POTREBNO TELESU DOVAJATI SILICIJ ?

Silicij se v telesu nenehno presnavlja, kar pomeni, da ga telo sproti porablja, posledično ga je v našem telesu vsak dan manj. Ker ga telo ne zmore tvoriti samo, ga je potrebno v zadostnih količinah vnašati s hrano in prehranskimi dopolnili.

ZAKAJ SILICIJ SORIA NATURAL ?

Ker se silicij tabletk Soria Natural sprošča postopoma in v določenem časovnem obdobju. S tem se prepreči akumulacija molekul silicija v večje skupke. Zaradi tega so molekule silicijeve kisline manjše in z lahkoto prehajajo skozi črevesno steno in v primerni količini dosežejo vezivna tkiva, zlasti hitro rastoče celice, ki nenehno obnavljajo strukturo kože, las in nohtov. Prav tako je telo tako vedno oskrbljeno s silicijem, zaradi postopnega sproščanja bo tudi vedno, ko bo potrebovalo silicij, le-tega imelo na voljo.

 
 
Navodila za uporabo – Silicij tablete:
Priporočljiv dnevni odmerek je 1 tableta na dan. Priporočljivega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati na suhem in hladnem mestu, izven dosega otrok.
 
Dodatne informacije o izdelku:
Izdelek: Silicon - retard, tablete s postopnim delovanjem
Proizvajalec: SoriaNatural, Španija
Količina: 4,8 g
Vsebuje: 24 tablet po 200 mg
 
Sestavine:
Silicijeva kislina, ovoj tablete: nevtralni kopolimer, stabilizator: mikrokristalinska celuloza in trietil citrat, magnezijev stearat
 
Soria Natural tablete so tablete s postopnim sproščanjem (retard - zamuda), kar pomeni, da se pri zaužitju vitamini in minerali ne sprostijo v telo naenkrat, ampak postopoma in v določenem časovnem obdobju. To je pomembno zato, ker človeško telo na splošno ne porabi toliko vitaminov in mineralov, kot jih potrebuje takoj, zato nastane višek, ki ga telo ne shrani in gre v »nič«. Da bi zagotovili, da telo porabi vse vitamine in minerale, ki jih zaužijemo, in da se izognemo višku, bi jih morali zaužiti večkrat na dan, zato so SoriaNatural tablete edinstvena rešitev, saj zagotovijo enakomerno in postopno sproščanje vitaminov in mineralov skozi ves dan.
 
 
*Slike in besedila so informativne narave, več si preberite v splošnih pogojih.
 

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!
Slabo           Dobro