Xtreme Lashes

 
Xtreme lashes kontaktČe si že od nekdaj želite lepe in ukrivljene trepalnice kot jih imajo zvezde, smo pravi naslov za vas. Pri nas si lahko zagotovite dolge, gostejše in privlačnejše trepalnice naravnega izgleda. Ambasada Zdravja v Murski Soboti bo poskrbela za Vas. Da se izognete vsakodnevnemu jutranjemu ritualu in se že zbudite naličene, kjer bo vaš naravni videz prevladal, je naš cilj in vaša izpolnjena želja.
 
Podaljšane trepalnice izgledajo popolnmoma naravne in so tako lahke, da jih ne čutite in jih zato lahko nosite vsak dan. Postopek podaljševanja trepalnic je neboleč. Trepalnice vaš obraz pomladijo, vašim očem pa dajo nov sijaj. Glede na vaše želje in tip vaših naravnih trepalnic skupaj izberemo primerno dolžino, ukrivljenost in debelino trepalnic.
 
Prosimo vas, da na postopek podaljšanja trepalnic pridete NENALIČENE!
 
 
XTREME LASHES by Jo Mousselli

Ustanoviteljica ameriškega Xtreme Lashes podjetja je neverjetna ženska Jo Mousselli. Njena zgodba se je začela, ko je kot otrok migrirala v ZDA. Z vztrajnostjo in vero v to kar počne, ji je uspelo domače kozmetično podjetje spremeniti v globalno korporacijo, vodilno na področju lepotnih izdelkov.
 
Jo je žena, mama štirih otrok in poslovna ženska, njena vizija pa je pomagati ženskam, da se bodo v svoji koži počutile še boljše.
 
 
Xtreme LashesXTREME LASHES FRANŠIZA
 
Jo je uspelo, da je Xtreme Lashes franšiza danes prisotna v več kot 50 državah po vsem svetu. Samo od leta 2005 se je revolucionarnega Xtreme Lashes postopka podaljševanja trepalnic izučilo več kot 15.000 predstavnikov lepotnih salonov.
 
XTREME LASHES PROGRAM ZA USPOSABLJANJE
 
Jo vztraja, da Xtreme Lashes podaljševanje trepalnic opravljajo samo usposobljeni strokovnjaki, zato je poleg samega postopka podaljševanja trepalnic razvila tudi izobraževalni program namenjen vsem, ki želijo postati Xtreme Lashes stilisti.
 
PRISEGA NA KVALITETO
 
Med samim podaljševanjem trepalnic in tudi pri nadaljnji negi, Jo uporablja najkvalitetnejše materiale in produkte, ki so jih razvili strokovnjaki iz Xtreme Lashes podjetja. V začetku svoje kariere je Jo delala kot medicinska sestra, zato postavlja varnost in higieno na prvo mesto. Pri kvaliteti Jo enostavno ne pristaja na kompromise in to zahteva tudi od vseh zaposlenih ter vseh, ki jim je bila podeljena Xtreme Lashes franšiza.
 
Jo je svetu lepotne industrije dodala neizpodbiten pečat, njena znamka Xtreme Lashes pa je postala prepoznavna kot vodilna in najboljša v panogi.
 
 
 
ZAKAJ XTREME LASHES?

•    Ker vam ponuja največjo izbiro podaljšanih trepalnic.
•    Ker je postopek za vaše naravne trepalnice in oči popolnoma varen in zdravju neškodljiv.
•    Ker bodo vaše oči urejene in svežega videza 24 ur na dan.
•    Ker bodo vaše trepalnice delovale popolnoma naravno.
•    Ker se bodo vaše naravne trepalnice še okrepile.
•    Ker nanos podaljšanih trepalnic izvajajo le usposobljeni Xtreme Lashes stilisti.
 
Xtreme Lashes je revolucionaren postopek podaljševanja trepalnic. Z Xtreme Lashes postopkom se izbrane sintetične trepalnice ročno nanese na vaše lastne trepalnice in sicer tako, da se podaljšane trepalnice sploh ne dotikajo kože vaših vek. Xtreme Lashes podaljšane trepalnice so zato primerne tudi za vse tiste z lečami in občutljivimi očmi.
 
 
 
NAJVIŠJI STANDARDI KAKOVOSTI
 
Uporabljeno lepilo in materiali, ki se uporabljajo skozi celoten postopek so popolnoma varni in 100 % prijazni zdravju. Med samim postopkom podaljševanja se upoštevajo najvišji kakovostni standardi in najvišja stopnja higiene
 
 
 
 
xtreme lashesNEGA TREPALNIC
 
Vzdrževanje podaljšanih Xtreme Lashes trepalnic je enostavno, vendar pa je nega trepalnic v prvih 24 urah po nanosu ključna za njihovo dolgotrajno obstojnost. V prvih 24 urah se izogibajte močni pari in vlagi, na trepalnice ne nanašajte ničesar ter poskrbite, da so vaše trepalnice na suhem.
 
NEGA PO PRETEKU 24 UR
 
Po preteku 24 ur je pomembno, da se izogibate vsem izdelkom na oljni osnovi, in da s svojimi trepalnicami ravnate nežno, ter da jih redno čistite. Xtreme Lashes trepalnice so odporne na vodo, pot in solze, pomembno pa je, da pri negi, odstranjevanju in nanosu ličil uporabljate kvalitetne proizvode. Če se boste držali navodil, bodo Xtreme Lashes trepalnice izpolnile vaša pričakovanja. Ostale bodo dolge, čvrsto pritrjene, ohranile pa bodo tudi mehkobo in lesk.
 
Da bodo vaše trepalnice ostale čudovite, upoštevajte naslednje napotke:

•    Prvih 48 ur se izogibajte izpostavljanju vročini, pari in vlagi ter omejite čas tuširanja. Na ta način se bodo utrdile vezi med naravnimi in Xtreme Lashes trepalnicami. Za boljše rezultate vam v tem času odsvetujemo plavanje in obisk savn.
•    S svojimi trepalnicami bodite nežni! Ne drgnite in ne mencajte obraza v predelu oči.
•    Izogibajte se uporabi kozmetičnih izdelkov na oljni osnovi in ne uporabljate vodoodpornih maskar. Priporočamo uporabo  Xtreme Length & Volume Mascare, za njeno odstranjevanje pa Xtreme Lashes Eye Makeup Remover & Facial Cleanser.  Oba izdelka sta bila razvita prav za nego Xtreme Lashes podaljšanih trepalnic. Maskaro vedno nanašajte samo na konice trepalnic!
•    Za daljšo obstojnost vaših podaljšanih trepalnic priporočamo še uporabo zaščitnega premaza za trepalnice Xtreme Protective Coating.
 
 
 
TREPALNICE IN KRISTALI

Xtreme Lashes je revolucionaren produkt, s katerim si boste na popolnoma varen način zagotovili daljše, gostejše in privlačnejše trepalnice naravnega videza.
 
KAKŠNE TREPALNICE IZBRATI?

Poznamo različne vrste Xtreme Lashes trepalnic, ki se razlikujejo glede na debelino, dolžino, barvo in ukrivljenost. Vsega skupaj obstaja več kot 700 možnih kombinacij. Kaj boste izbrali, je odvisno od oblike in barve vaših oči, barve vaših las, tena polti in od priložnosti za katero potrebujete podaljšane trepalnice. Če izbirate trepalnice za vsak dan, vam priporočamo manj močne barvne kontraste, v kolikor pa izbirate trepalnice za posebno priložnost je ena od možnosti - kombiniranje barve trepalnic z npr. vašo večerno ali poročno obleko. V vsakem primeru vam svetujemo, da se prej natančno posvetujete z Xtreme Lashes stilistom, ki vam bo pomagal izbrati primerne trepalnice za vas.
 
PRILAGODIJO SE VAŠIM LASTNIM TREPALNICAM
 
Obstajajo 3 debeline, 4 različne stopnje ukrivljenosti, 25 različnih barv trepalnic in 13 različnih dolžin trepalnic, ki so dolge vse od 5 do 17 milimetrov. Xtreme Lashes trepalnice se lahko prilagodijo  vsaki obliki očesa in popolnoma vsaki vrsti trepalnice. Izšolan Xtreme Lashes stilist vam bo svetoval, kako izbrati najboljšo možnost glede na vrsto vaših lastnih trepalnic in želja, ki jih imate.
 
SWAROVSKI KRISTALI ZA NA XTREME LASHES TREPALNICE
 
Obstaja več barv in več velikosti kristalov za na trepalnice. V srebrni barvi obstajajo tri velikosti kristalov s premerom 1 mm, 1.5 mm in 1.9 mili metra. Barvni kristali obstajajo le v velikosti premera 1.9 mm, vendar pa lahko izbirate med več kot 26 različnimi barvami.
Kristali se na trepalnice nalepijo naknadno. Lahko se nalepi samo en posamezen kristalček, lahko pa na trepalnice nalepimo več kristalov tako, da ti sestavljajo vzorec. Xtreme Lashes stilist vam bo pred nanosom pomagal izbrati in izoblikovati vzorec.
Xtreme lashes swarovski
 
NE BOJTE SE, DA BO KRISTAL ODPADEL
 
Ko je kristal enkrat nalepljen na trepalnico, je nanjo pričvrščen tako močno, da ga je nemogoče odstraniti, zato se vam ni treba bati, da bi vam kristali odpadli. Kristal bo odpadel šele takrat, ko bo izpadla tudi trepalnica, lahko pa se, če tako želite, odstrani celotna trepalnica s kristalom.
 
Xtreme Lashes podaljševanje trepalnic lahko opravljajo samo certificirani strokovnjaki, ki so opravili formalno Xtreme Lashes usposabljanje.
 
NANAŠAJO SE NA VAŠE LASTNE TREPALNICE

Xtreme Lashes trepalnice se nanašajo na vaše lastne trepalnice. Na vsako oko se nanese od 60 do 120 umetnih trepalnic. Točno število umetnih trepalnic je odvisno od števila vaših lastnih trepalnic. Postopek nanašanja je popolnoma varen in prijazen zdravju, saj se umetna trepalnica dejansko nikoli ne dotakne vaše veke. Xtreme Lashes stilist zalepi podaljšano trepalnico 1mm od veke, tako da naravna trepalnica naprej nemoteno raste. Lepilo, ki se pri tem uporablja je iz najkakovostnejših materialov in ne moti oči, zato so podaljšane trepalnice primerne tudi za vse tiste, ki nosijo leče.
 
POSVET Z XTREME LASHES STILISTOM
 
Pred začetkom podaljševanja trepalnic se z Xtreme Lashes stilistom dogovorite o debelini, barvi in ukrivljenosti podaljšanih trepalnic ter obliki in velikosti kristalov, v kolikor jih želite dodati.

Izkušen Xtreme Lashes stilist postopek podaljševanja trepalnic opravi v dveh urah. Medtem vas bodo v salonu razvajali in poskrbeli, da se boste čim bolj sprostili. Med samim postopkom nanosa lahko tudi mirno zaspite, prebudite pa se z novimi, daljšimi in ukrivljenimi trepalnicami, ki poudarijo poteze vašega obraza.

Skozi celoten postopek podaljševanja trepalnic se uporabljajo izključno varni in kakovostni Xtreme Lashes materiali. Vsi nadaljnji postopki nanosa podaljšanih Xtreme Lashes trepalnic trajajo med uro ter uro in pol.
 
Xtreme lashes kontakt
Več informacij o Xtreme Lashes storitvah in produktih si lahko preberete na spletni strani www.xtremelashes.si.